Een paradijselijke zomer in Kroatie met onze trouwe viervoeters

Deze zomer, in september , besloten we om onze koffers in te pakken, en onze trouwe viervoeters Abby Rose en Mimi Rose mee te nemen naar Kroatië. Een heel ander soort vakantie natuurlijk maar ik noem het eerder 'de perfecte vakantie' Ik woon sinds dit jaar niet meer thuis , ons ouderlijk huis werd verkocht en mijn ouders gingen best een eindje verder wonen. Ik heb altijd een warme thuis gehad dus dit jaar besloten we om nog eens samen op vakantie te gaan , samen als een echt gezin  en bij ons gezin horen natuurlijk ook onze 2 hondjes.Ik wil op alle mogelijke manieren het beste maken van het leven en nooit terug kijken met spijt of wat als? en dat vind ik voor mijn huisdieren ook , zij krijgen enkel de kansen in het leven dat wij hen bieden, en dit was zo een kans die ik met beide handen of met alle pootjes wilde grijpen.

Lees meer »

Sant pere pescador Costa brava

Mijn favoriete vakantie. Mijn tweede thuis. Al van kinds af aan gingen wij iedere zomer voor een hele maand lang naar Sant Pere Pescador. een gemeente in de Spaanse provincie Gerona Catalonië.Elk jaar was het iets waar wij allemaal naar uit keken. hoewel ik graag andere plekjes ontdek en meer van de wereld zie deed ik niets liever dan elk jaar terug keren naar deze plek.De plek die dan ook echt voelt als thuis komen , de plek die vertrouwd voelt. Waar ik een groot deel van mijn jeugd door bracht en opgroeidewaar ik veel mensen leerden kennen die diep in mijn hart zitten en waar ik onvergetelijke momenten heb beleefd. 

Lees meer »

El parque de las iguanas Guayaquil, Ecuador

Reis jij door zuid Amerika of zou je dit graag doen en ben je misschien wel van plan om te reizen naar Ecuador?Dan is dit een artikel voor jou. Je hoeft niet perse naar Zuid Amerika te reizen want je kan ook gewoon genieten van deze prachtige uitstap in Guayaquil.

Lees meer »

Uitstapjes met de hond in Voorthuizen

Ik deelde jullie eerder een artikel over mijn Valentijns weekend in het recreatiedomein de boshoek.In dit artikel deel ik leuke uitstappenvoor met de hond in voorthuizen Nederland die je eventueel kan combineren  met het vakantiepark de boshoek (klik op de blauwe balk voor het artikel)Het artikel bevat 2 leuke uitstappen1: Een honden losloopbos2: Een strand waar honden los kunnen

Lees meer »

Recreatiedomein de boshoek voorthuizen

Een ideale vakantietrip of weekendje bij een 5 sterren recreatie park.even weg  met het hele gezin en super leuk met de hondjes erbij maar zo zijn er ook leuke accommodaties voor tot wel 20 pers. ideaal dus voor een leuke trip met de hele familie.Wij gingen naar de boshoek op Valentijns weekend.Echt een super leuke Valentijns trip om er even tussen uit te zijn.Wij gingen doorheen de week en hebben echt alles uit ons verblijf gehaald samen met de hondjes en hebben dan ook leuke uitstappengedaan waar ik aparte artikels over heb geschreven.

Lees meer »

Remouchamps Aywaille

Hou jij van leuke avonturen tussen rivieren , bossen en bergen die je kan delen met het hele gezin of hou jij misschien wel van paardrijden dan is deze reis ideaal.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb